Віденський період уряду ЗУНР - Литвин, Н. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Узагальнено діяльність еміграційного уряду Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) у Відні в 1920–1923 рр., показано його зовнішню політику.