Суспільно-політичні взаємини між національними силами Східної Галичини та Наддніпрянщини в 1917–1918 роках - Скорич, Л.; Виздрик, В. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано взаємини національних сил Східної Галичини і Наддніпрянщини на початковому етапі української революції, акцентовано увагу на діяльності Українських січових стрільців в Києві, періодичних зустрічах окремих галицьких політиків з наддніпрянцями після підписання Брест-Литовського мирного договору між УНР і Четвертним союзом.