Буковинець генерал Антін Кравс у боротьбі за українську державність - Брицький, П. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано військову діяльність Антіна Кравса в складі Начальної команди Галицької армії, його участь в поході об’єднаної армії УНР і ЗУНР на Київ 1919 р., охарактеризовано його ставлення до ЧУГА.