Євген Петрушевич і Ярослав Окуневський: історія однієї “Сильветки” - Плекан, Ю. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Публікується нарис головнокомандувача санітарних справ уряду ЗУНР (1919–1922) Я. Окуневського про Є. Петрушевича, а також подано авторський коментар до нього.