Осип Назарук і діяльність Пресових Бюро УНР і ЗУНР у Станиславові 1919 року - Сирота, Л. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано діяльність пресових бюро УНР і ЗУНР у Станиславові 1919 р., О. Назарука як міністра преси і пропаганди УНР.