Із зали засідань Президії НАН України (8 жовтня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • вимушене переселення з Донбасу: масштаби та виклики для України (доповідач — академік НАН України Е.М. Лібанова); • наукові повідомлення молодих учених НАН України (доповідачі — кандидат геологічних наук Т.В. Кріль; кандидат технічних наук Т.В. Ковалінська; кандидат фізико-математичних наук С.В. Мелашич); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — член-кореспондент НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.