Із зали засідань Президії НАН України (29 жовтня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • щодо перспектив одержання і використання синтез-газу з вугільної сировини України (доповідач — академік НАН України Б.І. Бондаренко); • синергетичні підходи до оцінки структури, розвитку і стійкості біотопів та проблеми прогнозування їх змін (доповідач — член-кореспондент НАН України Я.П. Дідух); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — член- кореспондент НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.