Сіножаті та пасовища Львівської области - Кияк, В.; Малиновський, А. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2001)
Повідомлено про поширення сіножатей та пасовищ у гірських та рівнинних районах области. Вказано флористичні особливості фітоценозів субальпійського поясу, післялісових лук лісового поясу, суходільних лук та річкових заплав. Охарактеризовано продуктивність природних лук та способи їх раціонального використання.