Консорція і збереження біологічного розмаїття - Царик, Й. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2001)
Розглянуто роль консортивних досліджень під час розроблення методів збереження біологічного розмаїття на індивідуальному, популяційному та екосистемному рівнях.