Християнська мораль у сучасному українському суспільстві - Левик, Б. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Зосереджено увагу на важливості моралі у функціонуванні суспільства-держави, впливові на її формування відродженої Церкви та участь у цих процесах Товариства “Просвіта”.