Релігійно-освітнє книговидання в Україні: історія та сучасність - Лозинський, М. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
У статті показано значення релігійного книговидання в національно-культурному житті України XIX–XXI ст., наведено факти співпраці видавництв Василіянського чину, Наукового товариства імені Шевченка і “Просвіти” у першій третині ХХ ст.