Вплив екологічних факторів на інтенсивність фотосинтезу у сіянців дуба скельного і дуба звичайного - Кузів, Р. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2001)
На основі даних з інтенсивности фотосинтезу у науковій розвідці з’ясовано відношення дуба скельного і дуба звичайного до світла, температури й відносної вологости повітря, кислотности ґрунтів.