Українські депутати від Буковини у вищих представницьких органах влади Австрії (Австро- Угорщини) в 1848-1918 pp. - Добржанський, О. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
Проаналізовано виборчий процес на Буковині і парламентську діяльність українських депутатів регіону протягом другої половини ХІХ ст. – до 1918 р. Особливу увагу звернено на діяльність у Державній Раді та Буковинському Сеймі депутата М. Василька як одного з провідників української парламентської репрезентації від Буковини.