З історії Слабинської сотні - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття присвячена історії Слабинської сотні Чернігівського полку XVIII ст.: її канцелярії (розміщення, приміщення, будівництво, руйнування) та печатці.