Форми й методи державного регулювання охорони народного здоров’я та їх прояви на Чернігівщині (1960 – 1980-і рр.) - Лавріненко, Л. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті аналізується проблема державного регулювання охорони народного здоров’я в СРСР і в Україні у 1960 – 1980-і рр. та її прояви на Чернігівщині щодо розвитку матеріально-технічного потенціалу медичних установ.