Пам’ятаємо. Володимир Єгорович Чухно (Сiверянський лiтопис, 2014)
27 вересня 2013 року на 54 році життя після тяжкої довготривалої хвороби відійшов у вічність відомий шосткинський краєзнавець Володимир Єгорович Чухно.