Похідні аміно-3-ариліндазолу як інгібітори серин-треонінових і тирозинових протеїнкіназ - Лукашов, С.С. (Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, 2009)
Розглянуто активність похідних аміно-3-ариліндазолу до серин-треонінових і тирозинових протеїнкіназ. Висунуто припущення про можливість і напрями модифікації аміно-3-ариліндазолу з метою отримання нових активних сполук.