Корюківка за Румянцевським описом Малоросії - Науменко, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Публікація присвячена опису поселення Каруківки (сучасне місто Корюківка) за Румянцевським описом Лівобережної України 1765-1769 рр. Є джерелом з вивчення історії Чернігівщини.