Листи Михайла Могилянського до Шрага: фрагмент епістолярного діалогу (1908–1916 роки) - Демченко, Т.; Іваницька, С. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Робота являє собою наукову публікацію датованих 1908–1916 рр. листів уродженця Чернігова, адвоката й громадського діяча М. Могилянського до І. Шрага. У листах, які зберігаються у фондах Чернігівського історичного музею імені В. Тарновського, йдеться про актуальні проблеми тогочасного громадсько-політичного життя Росії й України.