Діяльність товариства «Знання» на Менщині у рівневих зв’язках - Жидкова, Н. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті аналізується діяльність Менського районної організації товариства «Знання» на прикладі рівневих зв’язків у 60-80-х рр. ХХ ст. Охарактеризовано форми та напрямки роботи, структуру товариства. Матеріал присвячується діяльності його секретаря Миколи Михайловича Жидкова.