Андрій Жук і справа переселення Союзу визволення України за межі Австро-Угорщини (за матеріалами архіву УВАН) - Магурчак, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Висвітлюється переговорний процес між австро-угорською стороною і СВУ щодо вирішення перебування останньої в межах Габсбурської монархії. Показаний внесок Андрія Жука для відстоювання інтересів СВУ.