Бондар О. Чернігів: місто і фортеця у XIV–XVIII ст. - Чугаєва, І. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Рецензія на книгу: Бондар О. М. Чернігів: місто і фортеця у XIV–XVIII століттях. – К.: Видавець Олег Філюк, 2014. – 178 с.