Рахно К. Перунове полум’я. Міфологія та обрядовість слов’янських гончарів - Павленко, С. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Рецензія на книгу: Рахно К. Перунове полум’я. Міфологія та обрядовість слов’янських гончарів. – Полтава: АСМІ, 2012.