Стилістичні особливості жанру духівниць української писемності кінця хvіі - хvііі ст. в контексті історичної українсько-російської лінгвістичної взаємодії - Білан, Н.І. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В статье рассмотрены стилистические особенности завещаний в контексте билингвизма деловой документации конца ХVІІ – ХVІІІ ст.