Нові уявлення про розміщення газоносних пасток баденських відкладів Більче-Волицької зони на площі Слобідка лісна — Коломия - Заяць, Х.; Субботіна, Н.; Бєловолова, Л.; Королюк, П.; Петришин, Т. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2007)
За інтерпретацією сейсмічних матеріялів та аналізом геолого-геофізичної інформації побудована структурна карта доміоценової основи Більче-Волицької зони на площі Слобідка Лісна — Коломия з позиції ерозійних процесів її розвитку. Розглянуто особливості одержаного палеорельєфу у зіставленні з розміщенням продуктивних свердловин та газопроявів. Зазначено приуроченість газоносних пасток у відкладах бадену відповідним формам (терасам, певному куту нахилу схилів) ерозійного рельєфу дна басейну осадконакопичення. За вказаними морфологічними ознаками поверхні неузгодження спрогнозовано перспективні ділянки, які можуть мати пошуковий інтерес в успадкованих формах баденських утворень.