Поиски подлинного лика России в творчестве Р.М.Рильке - Плишакова, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В цій статті розглядается проблема шукання істинноі подоби Росіі в творчості поета Р.М.Рільке, вивчавшого російську лiтературу, живопис, та театр. Також присутнiй анализ основних творів поета в світлі дослiдження цього питання. Узагальненi основнi тенденціі формування уявлення про російську душу та про Росію.