Стратегічні кроки трансформаційних процесів розвитку перехідного етапа економіки України - Сторожилова, У.Л. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Розглядається питання о сутністі інновацій та інвестицій, а також усього процесу інвестування на етапі трансформаційних процесів в Україні. Аналізується економічний стан в країні, пропонуються перспективні стратегічні кроки.