Оценка эффективности послеоперационного обезболивания с помощью опиоидов после абдоминальных операций - Бабанин, А.А.; Потапов, А.Л.; Бояркина, А.В.; Пивоваренко, С.А.; Зияддинов, К.Р. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Проведений аналіз ефективності післяопераційного знеболюваня за допомогою опіоїдів після абдомінальних операцій підтверджує недостатність цього методу та необхідність розробки та впровадженя у практичну діяльність нових шляхів вирішеня цієї проблеми.