Вибори 1989 p. до Верховної Ради CPCP: специфіка Львівщини - Муравський, О. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
Розглянуто особливості перебігу виборчої кампанії 1989 р. до Верховної Ради СРСР на Львівщині, визначено причини, які привели до наростання протистояння у відносинах партійно-державних органів влади і національно свідомої громадськості регіону.