Бойові дії артилерійських полків Галицької армії на фронтах польсько-української та більшовицько-української воєн - Ткачук, П.; Кривизюк, Л. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
У статті реконструйовано бойові дії артилерії Збройних сил Західно-Української Народної Республіки проти Війська Польського, збройних сил білої і червоної Росії в 1918–1920 рр.