Проблема ставлення до Польщі в концепціях українських націоналістичних організацій в кінці 20-х - на початку 30-х років XX ст. - Федик, І. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2012)
Статтю присвячено концепціям ставлення українських націоналістичних організацій до Польської держави та її політики у період об’єднання націоналістичного руху та становлення Організації українських націоналістів. Зазначене питання було важливим для розвитку цих структур, тому що його вирішення було одним із основних факторів, що започаткували процес їх злиття.