Синтез, властивості та застосування акрилатних мономерів - Карп'як, Н.; Макітра, Р.; Маршалок, Г.; Ятчишин, Й. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2007)
Оглянуто методи одержання акрилових мономерів, галузі застосування та деякі технічні властивості полімерів і співполімерів, одержаних на їхній основі.