Властивості фотозатверджуваних композицій на основі акрилатних мономерів - Євчук, І. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2007)
Досліджено оптичні та адгезійні властивості УФ-затверджених акрилатних композицій, а також виміряно їхнє набрякання в органічних розчинниках. Одержані результати можна використати, вибираючи склад композицій для виготовлення реплік у виробництві оптичних носіїв інформації.