Арилювання похідних фурану ароматичними солями діазонію - Обушак, М.; Горак, Ю.; Литвин, Р.; Матійчук, В.; Лесюк, О. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2007)
Розглянуто праці, де описано зручний метод одержання арилфуранових сполук – купрокаталітичним арилюванням похідних фурану арендіазонієвими солями. Обговорено синтетичні можливості та механізм цієї реакції.