Кристалічна структура сполук Dy₄Pd₁₀In₂₁ та DyPdIn₂ - Сойка, Л.; Дашкевич, М.; Маняко, М.; Белан, Б.; Марціняк, Б.; Ружицька-Соколовска, Є.; Каличак, Я. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2007)
Рентгеноструктурним методом монокристала досліджено кристалічну структуру сполук Dy₄Pd₁₀In₂₁ (структурний тип Ho₄Ni₁₀Ga₂₁, СП mC70, просторова група C2/m, a = 2.2899(4), b = 0.44134(5), c = 1.7224(2) нм, α = 124.60(2)°, RI = 0.0261) та DyPdIn₂ (структурний тип HfNiGa₂, СП tI80, просторова група I4mm, a = 1.36670(19), c = 0.91230(18) нм, RI = 0.0271)