Нові відомості про посадові оклади урядовців полкових і сотенних канцелярій Української козацької держави у другій половині XVIII ст. - Лаєвський, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття містить нововиявлені відомості про посадові оклади полкової старшини та урядовців полкової та сотенних канцелярій Стародубського полку в 1760–1761 рр.