Формування викладацького складу та контингенту студентів у Чернігівському педагогічному інституті (1954 – 1982 рр.) - Боровик, М. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті йдеться про зростання контингенту студентів та розширення викладацького складу Чернігівського педінституту за керівництва вузом В. М. Костарчуком.