«Жди меня, и я вернусь, только очень жди» (фронтові листи 1943 – 1945 рр.) - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Публікація вводить до наукового обігу листи учасників Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 рр. з фронтів.