Народні ремесла й промисли минувшини Буринщини - Гагін, В. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті досліджено селянські домашні ремесла і промисли Буринщини кінця XVII початку XX ст. Ця тема у межах етнiчної територiї Буринщини вивчена недостатньо. До неї майже ніхто з істориків, народознавців, краєзнавців не торкався.