Пам’ятки архітектури Чернігова у графіці другої половини XVII – початку XVIII століть - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття присвячена зображенням пам’яток архітектури Чернігова ХІ – ХVІІІ століть на сторінках чернігівських стародруків та мальованому плані міста 1706 р.