Печатки навчальних закладів, духовних установ та поліцмейстерів І половини ХІХ ст. (за матеріалами Державного архіву Чернігівської області) - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті аналізуються печатки навчальних закладів, духовних установ, поліцмейстерів Чернігівської губернії та споріднених з нею територій І половини ХІХ ст.