До історії духовної школи у Чернігівській єпархії на початку XIX ст. - Тарасенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Публікується архівний матеріал, що стосується процесу становлення духовної освіти в Чернігівській єпархії на початку ХІХ ст.