Маловідомий опис колишнього Чернігівського кафедрального Борисоглібського монастиря 1796 р. - Травкіна, О. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Оприлюднюється маловідомий опис приміщень колишнього чернігівського кафедрального Борисоглібського монастиря 1796 р. з коментарями.