Кінетичні методи визначення токсичних речовин з використанням реакцій пергідролізу та пероксикислотного окиснення - Блажеєвський, М. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2008)
Розглянуто кінетичні методи визначення токсичних речовин з використанням реакцій пергідролізу та пероксикислотного окиснення. Ключові слова: пергідроліз, пероксикислотне окиснення, кінетичні методи аналізу