Кримськотатарська газета ''Ватан-хадімі'' (1906 – 1908) - Ніколаєвська, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Історія розвитку мусульманської періодики Таврійської губернії буде неповною, якщо не сказати про ті її сторінки, які пов’язані з кримськотатарською газетою «Ватан-Хадімі» («Робітник Вітчизни»), яка видавалась в Карасубазарі під редакторством Абдуррешида Медієва (1880 – 1912).