Опромінення населення в сучасній медичній рентгенодіагностиці та шляхи до його зменшення - Сіднєв, О.Б.; Перевозніков, О.М. (Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, 2009)
Наведено аналіз стану комплексної проблеми обмеження медичного діагностичного опромінення населення України. Зазначено пріоритетні завдання для її вирішення та показано перспективність більш широкого застосування сучасних цифрових рентгенодіагностичних апаратів скануючого типу вітчизняного виробництва.