Каталітично активні антитіла (натуральні абзими) в нормі та при патології - Кіт, Ю. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2008)
Узагальненo дані літератури щодо каталітично активних антитіл (абзимів) сироватки крові та молока людини, виявлених в нормі та при деяких патологіях. Розглянуто їхню можливу біологічну активність в організмі людини. Ключові слова: сироватка крові, молоко людини, каталітично активні антитіла.