Тепловий стан вентильованих контейнерів із відпрацьованими тепловиділяючими збірками реактора ВВЕР-1000 - Альохіна, С.В.; Голощапов, В.М.; Костіков, А.О. (Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, 2009)
Шляхом комп’ютерного моделювання досліджено тепловий стан вентильованих контейнерів зберігання відпрацьованого ядерного палива, що містять тепловиділяючі збірки з різною інтенсивністю тепловиділення. Задача розглянута в стаціонарній тривимірній спряженій постановці з урахуванням дії механізмів природної конвекції та променистого теплообміну.