Мохоподібні букових лісів на моніторинґовій трансекті „24 меридіян“ (відтинок Ґорґани — Передкарпатська височина) - Савицька, А. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2008)
Мохоподібні букових лісів представленні 83 видами, що входять до 61 роду з 37 родин. Родини Brachytheciaceae і Plagiotheciaceae виявилися провідними за кількістю видів. Переважають епіксильні та епіфітні мохи.