Особливості ходу росту вікових дерев дуба звичайного на Передкарпатській височині - Черневий, Ю.; Данилів, В.; Савчин, А.; Третяк, П. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2008)
На основі отриманих аналітичних даних зроблено висновок про екологічну та економічну доцільність вирощування деревостанів дуба віком 200—250 років.